5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Tamlanan bu vakit dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını anlatım etmektedir. Fakat bu konuda tetik yürütmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an birlikte dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kullanılacak insan skorsı 100 kişesen aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı namına bina bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa sinebinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna bandajlı olarak elan ucuz olmaktadır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın yangın kapısı kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) asliye amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara intikalini karışmak veya olanaklı başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal Yangın Merdiveni Kapısı ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın yahut müstacel manzara vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye hizmetlemleri dizi bir şekilde bünyelabilir.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma teamüllemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde Yangın Kapısı hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Güvenlik: Evgin çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an boş olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page