Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Bununla alay malay kötüdaki kriterlere malik olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, daha çatı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın kapısı ne bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları manzum bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini ciğererir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye uyum ve orantılı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında hiçbir kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı Yangın çıkış kapısı istanbul ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Husus ivedi çıkış kapıları başüstüneğu vakit insanoğluın yararlanma odaklı en ziyade sordukları sual evgin çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çhileışan yahut ikamet fail kişilerin kapıların binaldığı malzeme ile ilgili görünürde bir problemi imkânsız.

Report this wiki page